• H-8600 Siófok, Erdei Ferenc u. 6.
 • Autószalon: H-P: 7:40 - 17:10 Sz: 8:30 - 11:00 | Szerviz: H-P: 8:00-17:00

Szolgáltatásaink

 • Hitelügyintézés

  A finanszírozási konstrukciók közül vállalkozásunk segít megtalálni az önnek legmegfelelőbbet!


  Munkatársunk a finanszírozási kalkuláció elkészítésétől az autó átvételéig az Ön segítségére lesz.


  Ingyenes Teljeskörű Ügyintézés új és használt autóra is. Részletekért érdeklődjön elérhetőségeink valamelyikén.

 • Kárrendezés, biztosítás

  Kárrendezés, biztosítás, ügyintézés


  Nálunk vásárolt vagy már az Ön tulajdonában lévő, új vagy használt gépjárműre, biztosító váltás vagy felmondás esetén, egyszóval minden biztosítás-kötési ügyletben gyors és mindenre kiterjedő, komplex szolgáltatást nyújtunk. Több biztosító ajánlatából választhatja ki az Önnek legmegfelelőbbet.


  Mindenképpen célszerű a karambolos javításokat a biztosítók által szerződött partnereken keresztül javíttatni, legyen az KGFB vagy akár CASCO fedezetű. A Sió- Mobil Kft. több biztosító szerződött partnere és kárfelvételi helye. A legfontosabb, hogy az esemény bekövetkezte után azonnal keressen fel minket, hogy segíthessünk eligazodni a karosszéria javítás - ügyintézés útvesztőiben. Ne feledje minden esetben azonos oldalon állunk!


  Az alábbiakban megtalálja Az egyes Biztosító Társaságok kárbejelentő formanyomtatványait, mely a helyszínen kitöltött un. kék-sárga baleseti bejelentőn felül a Biztosító Társaságok ügyintézésének alapjául szolgál. Időt takaríthat meg mind nekünk, mind pedig saját magának, ha a megfelelő kárbejelentőt kinyomtatva és kitöltve érkezik hozzánk. Köszönjük.


  Az alábbi szolgáltatásokat kínáljuk:


  - Kárbejelentés
  - Kárfelvétel
  - Javítás
  - Pótszemle megszervezése
  - Biztosítóval való állandó kapcsolattartás
  - Gépjárművek értékmeghatározása
  - Javítási költség kalkuláció készítés
  - Igazságügyi szakértői vélemény készíttetés
  - Jogi tanácsadás megszervezése ügyvédi irodákkal

 • Műszaki vizsga és eredetvizsga

  Műszaki vizsga és eredetvizsga


  A műszaki vizsgáztatás megkezdése előtt. a FIAT Sió-Mobil Kft. alaposan átvizsgálja a járművet, hogy a nem megfelelő műszaki állapotú gépjármű ne kerüljön vizsgasorra. Ha a műszaki vizsga meghosszabbításának műszaki akadálya lenne, akkor van rá lehetőség, hogy a jármű saját lábán jusson el a szükséges javítások elvégzésének helyszínére (amennyiben persze nem velünk javíttatná).


  Az újonnan forgalomba helyezett autó műszaki vizsgája 4 évig érvényes. Ezt követően 2 évente kell megújítani. Ha a jármű a vizsgán átmegy, a forgalmi engedély érvényességét a helyszínen meghosszabbítjuk. A sikeres műszaki vizsga végeztével, a jármű forgalmi engedélyében bejegyzésre kerül az új érvényességi határidő. Amennyiben a vizsga során a jármű nem felel meg az előírt műszaki követelményeknek, úgy a forgalmi engedély érvényességi ideje – függetlenül az abban foglalt érvényességi időponttól - a vizsgálat napjával megszűnik. A jármű mindezek után közúti közlekedésben nem vehet részt amíg sikeres műszaki vizsgán nem esik át. 

 • Okmányiroda ügyintézés

  Okmányiroda ügyintézés


  Az idő, pénz! Okmányirodai ügyeit elintézzük Ön helyett. Csak egy meghatalmazásra, az autó papírjaira és az adott ügyintézéshez szükséges okiratokra (adásvételi szerződés, műszaki adatlap, stb.) van szükség és a felesleges, időrabló hivatali sorállást megtakarítjuk Önnek.


  - Átírás
  - Forgalomból való kivonás
  - Forgalomba helyezés

 • Szervíz, csereautó

  Szerviz csereautó igényelhető


  A gépkocsi nélkülözése felgyorsult életünkben komoly problémát okozhat a karbantartások és javítások ideje alatt. Vállalkozásunk szolgáltatásként csereautóval kívánja biztosítani, hogy Ön a javítások ideje alatt is gondtalanul élvezhesse az autó nyújtotta szabadságot.


  A szerviz csereautó biztosítása nem tartalmazza az alábbi költségeket:


  - A gépjármű üzemanyagszint visszatankolását
  - Hatósági büntetések, pótdíjak, bírságok, stb.


  Szerviz csereautóink rendelkeznek:


  - központi zár
  - elektromos ablakemelők
  - szervokormány
  - az évszaknak megfelelő gumiabroncs
  - téli felkészítés

A Kovács Autócentrum 1997 óta foglalkozik autókereskedelemmel és a hozzá kapcsolódó márka- és szakszerviz üzemeltetéssel...

 • H-8600 Siófok, Erdei Ferenc u. 6

  Autószalon:.
  Hétfő - Péntek: 7:40- 17:10
  Szombat: 8:30 - 11:00
  Vasárnap: ZÁRVA

  Autószerviz:
   
  Hétfő - Péntek: 8.00- 17:00
  Szombat, Vasárnap: ZÁRVA
 • Telefon

  Kapcsolat menüpontban!

Hyundai, Fiat Siófok © 2018 Kovács Autócentrum. Minden Jog Fenntartva.