• H-8600 Siófok, Erdei Ferenc u. 6.
 • Autószalon: H-P: 7:40 - 17:10 Sz: 8:30 - 11:00 | Szerviz: H-P: 8:00-17:00

Bosch Car Szervíz Siófok

Bosch Car szervíz Siófok
 • Motordiagnosztika és javítás

  Computeres motordiagnosztika


  A technológiai fejlődésével gépjárműveinkben megjelentek a különböző érzékelők, szabályozók, mind több elektromosan vezérelt alkatrészek. Ezen egységeket egy, a számítógépekhez hasonló központi, processzor-vezérelt "agy" figyeli, szabályozza, ill. tájékoztat az esetleges meghibásodásukról.


  A computeres motordiagnosztika lehetőséget ad, hogy megbontás, feltárás nélkül információhoz jussunk a meghibásodások okairól, illetve a folyamatosan mentett adatoknak köszönhetően, régebbi szerviztevékenységekre, elvégzett garanciális javításokra is fényt derít.


  A Sió-Mobil Kft. a legmodernebb eszközökkel felvértezve "bírja szóra" ezen központi egységeket, és az általános un. OBD hibakódolvasást és törlést is elvégezzük. A speciális OBD kábel és az univerzális kábel segítségével lehetőség nyílik a teljes körű diag­nosz­ti­zá­lá­sára, mind benzines, mind pedig dízel járműveknél.


  Motordiagnosztikán kívül ABS, lég­zsák, klíma, kom­fort­elektronika, immobiliser, központi zár, műszerfal, CAN-BUS és egyéb rendszerek is diagnosz­tizál­hatóak márkától függetlenül.

 • Gumiszervíz

  Gumiszervíz Siófok


  A gumiabroncs a kapocs az autó és az út között! A jármű tapadását az úton a gumiabroncsok állapota határozza meg. Ez normál körülmények között nem észrevehető, nem is gondolunk rá. De vészhelyzetben, amikor a leginkább szükség lenne a maximális fékezőerőre, akkor derül ki, hogy mit tud a gumiabroncsunk. Különösen piszkos, nedves úton számít a jármű irányíthatóságában.


  Az is előfordulhat, hogy leereszt a gumiabroncs egy sérülés miatt, és ha mód van rá, akkor még szakszerű javítással közlekedésre alkalmassá lehet tenni. Legmodernebb HOFFMAN gumiszerelő és centrírozó berendezésekkel és sokéves tapasztalattal rendelkező szerelőink szakszerű munkájával cseréljük és javítjuk a gumiabroncsokat.

 • Autóklíma javítás

  Autóklíma javítás és töltés


  A meleg idő beköszöntével egy jól működő klíma aranyat érhet! Nyári melegben, autójában a megfelelő komfortérzet eléréséhez feltétlenül szükséges, hogy autójábana légkondicionáló kifogástalanul működjön. Ezért ajánlott az alábbi klíma kezelés tanácsok betartása:


  - Időről időre kapcsolja be legalább 10 percre, még télen is. Csak így biztosíthatja a megfelelő záródást. Ráadásul a klímaberendezésével télen ablakát is párátlaníthatja.


  - Kb. 5 perccel az utazás vége előtt kapcsolja ki a légkondicionálót, de a ventillátort hagyja bekapcsolva. Így a párologtató felszíne megszárad, tehát csökken az esélye a baktériumok és gombák elszaporodásának.


  - Évente fertőtlenítsen és cseréljen pollenszűrőt. A rendszeres karbantartással megelőzheti a költséges javításokat.

 • Műszaki vizsga, eredet vizsga

  Műszaki vizsga és eredetvizsga


  A műszaki vizsgáztatás megkezdése előtt. a FIAT Sió-Mobil Kft. alaposan átvizsgálja a járművet, hogy a nem megfelelő műszaki állapotú gépjármű ne kerüljön vizsgasorra. Ha a műszaki vizsga meghosszabbításának műszaki akadálya lenne, akkor van rá lehetőség, hogy a jármű saját lábán jusson el a szükséges javítások elvégzésének helyszínére (amennyiben persze nem velünk javíttatná).


  Az újonnan forgalomba helyezett autó műszaki vizsgája 4 évig érvényes. Ezt követően 2 évente kell megújítani. Ha a jármű a vizsgán átmegy, a forgalmi engedély érvényességét a helyszínen meghosszabbítjuk. A sikeres műszaki vizsga végeztével, a jármű forgalmi engedélyében bejegyzésre kerül az új érvényességi határidő. Amennyiben a vizsga során a jármű nem felel meg az előírt műszaki követelményeknek, úgy a forgalmi engedély érvényességi ideje – függetlenül az abban foglalt érvényességi időponttól - a vizsgálat napjával megszűnik.
  A jármű mindezek után közúti közlekedésben nem vehet részt amíg sikeres műszaki vizsgán nem esik át.

 • Alkatrész és tartozék árusítás

  Alkatrész és tartozék értékesítés - Válasszon eredeti alkatrészeket.


  Senki sem ismeri úgy az autóját, mint mi, senki sem ismeri ennyire minden részletét. Az eredeti Fiat, Alfa Romeo, Lancia és Fiat Professional alkatrészek garantálják a biztonságot, megbízhatóságot, teljesítményt és kényelmet.


  Az eredeti alkatrész a természetes választás. Amikor az utasfülkén belüli komfortra gondolunk, gyakran elfelejtünk olyan fontos tényezőket, mint a levegő minősége, a világítás, vagy a zajszint, melyek pedig alapvető fontosságúak a biztonságos és pihentető utazáshoz.


  Olyan alkatrészek, mint az utastér levegőszűrők (melyeket évente kell cserélni), az izzók és légszűrők nagy fontossággal bírnak, hiszen segítségükkel könnyebben lélegzünk, tisztábban látunk és jobban élvezzük az utazást. A komfort szempontjából a következő gyári alkatrészek a legfontosabbak: utastér levegőszűrő, szélvédő, izzók, felfüggesztések.

 • Fényszóró beállítás

  Műszeres fényszóró beállítás


  A járművilágítás közlekedésbiztonsági jelentősége vitathatatlan. A fényszórók pontos beállítása elengedhetetlen a biztonságos közlekedés szempontjából, amelyet ajánlunk műszaki vizsgát megelőzően vagy a világító berendezések cseréjét követően.


  Vállalkozásunk a járművek fényszóróinak beállítását, pontos és megbízható műszerrel végzi! A munkafolyamat kényelmes körülmények közt megvárható.

 • Időszakos átvizsgálás

  Időszakos szervíz


  Az időszakos szerviz kifejezés alatt elsősorban a gyártó által meghatározott szerviz időpontokat értjük. Ez vagy kilóméterhez, vagy időhöz van kötve.


  Azt, hogy mikor jön el a következő szerviz időpontja, azt a korszerű autók műszerfala időben jelzi számunkra. A régebbi típusok esetében a szervizkönyv nyújthat segítséget. A karbantartások megfelelő időben történő elvégzése a gépkocsi garanciális időtartama után is fontos és szükségszerű.


  Az átvizsgálás során időben észlelhetőek az esetleges meghibásodások, elhasználódott alkatrészek, így fenntartható a gk. biztonságos üzemeltetése. A motorolajok, szűrők, gyertyák cseréje biztosítja a motor, a fődarabok és az egész gépkocsi hosszú élettartamát.

 • Karosszéria javítás és fényezés

  Fényezés hőkamrás eljárással


  A karosszéria javítás egy rendkívül látványos, de költséges technológia. A gépjármű, funkcionalitásán felül esztétikai értéket is képvisel. Általában fontos, hogy amiben, amivel megjelenünk, az esztétikailag is kifogástalan állapotban legyen.


  Mindenképpen célszerű a karambolos javításokat a biztosítók által szerződött partnereken keresztül javíttatni, legyen az KGFB vagy akár CASCO fedezetű javítás. A Sió- Mobil Kft. több biztosító szerződött partnere és kárfelvételi helye.


  A papírmunkák lerendezése után kiváló karosszérialakatos- és fényező kollégáinké a terep. A folyamatosan frissített szakmai tudásuk, a csúcstechnológiájú fémmegmunkáló szerszámokkal és a BLOWTHERM márkájú fényezőkabinunkkal párosulva, igazi csodákra képes. Győződjön meg róla saját szemével!

  Motordiagnosztikán kívül ABS, lég­zsák, klíma, kom­fort­elektronika, immobiliser, központi zár, műszerfal, CAN-BUS és egyéb rendszerek is diagnosz­tizál­hatóak márkától függetlenül.

 • Futóműállítás

  Műszeres futóműbeállítás


  A futóművek beállítása és a diagnosztika több szempontból fontos és lényeges, a megfelelő futómű felel azért hogy a közlekedés az autósok és más részvevők számára is biztonságos legyen, a gépjármű úttartása megfelelő legyen, a menetbiztonság összességében óvja az utazókat.


  A kerekek beállítottságának pontossága befolyásolja a gumiabroncsok tapadást, kopását, az egyenes vonalú, és kanyarodási tulajdonságokat.


  Professzionálisan felszerelt műhelyünkben olyan futóműállító készülékkel dolgozunk, ami lehetővé teszi a futómű még pontosabb beállítását.

A Kovács Autócentrum 1997 óta foglalkozik autókereskedelemmel és a hozzá kapcsolódó márka- és szakszerviz üzemeltetéssel...

 • H-8600 Siófok, Erdei Ferenc u. 6

  Autószalon:.
  Hétfő - Péntek: 7:40- 17:10
  Szombat: 8:30 - 11:00
  Vasárnap: ZÁRVA

  Autószerviz:
   
  Hétfő - Péntek: 8.00- 17:00
  Szombat, Vasárnap: ZÁRVA
 • Telefon

  Kapcsolat menüpontban!

Hyundai, Fiat Siófok © 2018 Kovács Autócentrum. Minden Jog Fenntartva.