• H-8600 Siófok, Erdei Ferenc u. 6.
 • Autószalon: H-P: 7:40 - 17:10 Sz: 8:30 - 11:00 | Szerviz: H-P: 8:00-17:00

TOVÁBBI SZOLGÁLTATÁSAINK

A műszaki vizsgáztatás megkezdése előtt. a FIAT Sió-Mobil Kft.  alaposan átvizsgálja a járművet, hogy a nem megfelelő műszaki állapotú gépjármű ne kerüljön vizsgasorra. Ha a műszaki vizsga meghosszabbításának műszaki akadálya lenne, akkor van rá lehetőség, hogy a jármű saját lábán jusson el a szükséges javítások elvégzésének helyszínére (amennyiben persze nem velünk javíttatná).

Az újonnan forgalomba helyezett autó műszaki vizsgája 4 évig érvényes. Ezt követően 2 évente kell megújítani. Ha a jármű a vizsgán átmegy, a forgalmi engedély érvényességét a helyszínen meghosszabbítjuk. A sikeres műszaki vizsga végeztével, a jármű forgalmi engedélyében bejegyzésre kerül az új érvényességi határidő. Amennyiben a vizsga során a jármű nem felel meg az előírt műszaki követelményeknek, úgy a forgalmi engedély érvényességi ideje – függetlenül az abban foglalt érvényességi időponttól - a vizsgálat napjával megszűnik. A jármű mindezek után közúti közlekedésben nem vehet részt amíg sikeres műszaki vizsgán nem esik át. 

A Kovács Autócentrum 1997 óta foglalkozik autókereskedelemmel és a hozzá kapcsolódó márka- és szakszerviz üzemeltetéssel...

 • H-8600 Siófok, Erdei Ferenc u. 6

  Autószalon:.
  Hétfő - Péntek: 7:40- 17:10
  Szombat: 8:30 - 11:00
  Vasárnap: ZÁRVA

  Autószerviz:
   
  Hétfő - Péntek: 8.00- 17:00
  Szombat, Vasárnap: ZÁRVA
 • Telefon

  Kapcsolat menüpontban!

Hyundai, Fiat Siófok © 2018 Kovács Autócentrum. Minden Jog Fenntartva.