• H-8600 Siófok, Erdei Ferenc u. 6.
  • nyitva: H-P: 8 - 17 Sz: 9 - 12

TOVÁBBI SZOLGÁLTATÁSAINK

A műszaki vizsgáztatás megkezdése előtt. a FIAT Sió-Mobil Kft.  alaposan átvizsgálja a járművet, hogy a nem megfelelő műszaki állapotú gépjármű ne kerüljön vizsgasorra. Ha a műszaki vizsga meghosszabbításának műszaki akadálya lenne, akkor van rá lehetőség, hogy a jármű saját lábán jusson el a szükséges javítások elvégzésének helyszínére (amennyiben persze nem velünk javíttatná).

Az újonnan forgalomba helyezett autó műszaki vizsgája 4 évig érvényes. Ezt követően 2 évente kell megújítani. Ha a jármű a vizsgán átmegy, a forgalmi engedély érvényességét a helyszínen meghosszabbítjuk. A sikeres műszaki vizsga végeztével, a jármű forgalmi engedélyében bejegyzésre kerül az új érvényességi határidő. Amennyiben a vizsga során a jármű nem felel meg az előírt műszaki követelményeknek, úgy a forgalmi engedély érvényességi ideje – függetlenül az abban foglalt érvényességi időponttól - a vizsgálat napjával megszűnik. A jármű mindezek után közúti közlekedésben nem vehet részt amíg sikeres műszaki vizsgán nem esik át. 

A Kovács Autócentrum 1997 óta foglalkozik autókereskedelemmel és a hozzá kapcsolódó márka- és szakszerviz üzemeltetéssel...


Hyundai, Fiat Siófok © 2018 Kovács Autócentrum. Minden Jog Fenntartva.