• H-8600 Siófok, Erdei Ferenc u. 6.
  • nyitva: H-P: 8 - 17 Sz: 9 - 12

TOVÁBBI SZOLGÁLTATÁSAINK

Komputeres motordiagnosztika

A technológiai fejlődésével gépjárműveinkben megjelentek a különböző érzékelők, szabályozók, mind több elektromosan vezérelt alkatrészek. Ezen egységeket egy, a számítógépekhez hasonló központi, processzor-vezérelt "agy" figyeli, szabályozza, ill. tájékoztat az esetleges meghibásodásukról.

A computeres motordiagnosztika lehetőséget ad, hogy megbontás, feltárás nélkül információhoz jussunk a meghibásodások okairól, illetve a folyamatosan  mentett adatoknak köszönhetően, régebbi szerviztevékenységekre, elvégzett garanciális javításokra is fényt derít.

A Sió-Mobil Kft. a legmodernebb eszközökkel felvértezve "bírja szóra" ezen központi egységeket, és az általános un. OBD hibakódolvasást és törlést is elvégezzük. A speciális OBD kábel és az univerzális kábel segítségével lehetőség nyílik a teljes körű diag­nosz­ti­zá­lá­sára, mind benzines, mind pedig dízel járműveknél.

Motordiagnosztikán kívül ABS, lég­zsák, klíma, kom­fort­elektronika, immobiliser, központi zár, műszerfal, CAN-BUS és egyéb rendszerek is diagnosz­tizál­hatóak márkától függetlenül. Autódiagnosztika Siófok

A Kovács Autócentrum 1997 óta foglalkozik autókereskedelemmel és a hozzá kapcsolódó márka- és szakszerviz üzemeltetéssel...


Hyundai, Fiat Siófok © 2018 Kovács Autócentrum. Minden Jog Fenntartva.